KÖMMERLING – качествени профили със световна слава

http://www.koemmerling.bgУспех с над 100-годишна история. KÖMMERLING е марката с най-силни традиции в портфолиото на profine group. Фирмата е основана през 1897 година като търговско предприятие от Карл Кьомерлинг. Пътят към производството на пластмасови профили минава през производството на лепила и синтетичен каучук.

През 1957 година предприятието започва с производството на пластмасови ролетни щори, през 1967 се слага началото на екструзията на профили за прозорци и ПВЦ плоскости.
Успехът в това начинание дава възможност за агресивна експанзия. KÖMMERLING си поставя за цел да произвежда продукти за клиенти с високи изисквания. Освен естетическата гледна точка се търси достигане на най-високи технико-физични стойности както и голяма продължителност на живота на продуктите при минимални усилия за обслужване и поддръжка.

Като комплексен ситемен доставчик KÖMMERLING се отличава именно чрез всеобхватната си продуктова програма.

Освен това марката KÖMMERLING е водеща в областта на ПВЦ плоскостите за най-различни приложения. Тази продуктова група с нейните продавани по цял свят изключително качествени продукти образува една много експанзивна икономичeска единица в рамките на profine group.

Марката високо цени системното мислене. Качество от KÖMMERLING означава не само хармонично единство на продуктовата палитра, но също така проследяване поведението на продукта от изследователския стадий и развоя, през производството и професионалната употреба до екологично съобразното му рециклиране.