TROCAL – пионерът който създава стандарти

http://www.trocal.bg/През 1954 година е представен първият в света серийно произведен пластмасов прозорец – от TROCAL. От този момент нататък участието на TROCAL в развитието на пластмасовите профили за прозоречни системи и системи за входни врати е определящо за целия бранш.

 

За да предложи решения за задоволяване на високите изисквания при постоянно променящи се пазарни нужди, TROCAL винаги е успявал да си сътрудничи с производители, инвеститори, проектантски бюра, жилищно-строителни кооперации или сертификационни институти. Сред резултатите от съвместната работа са например първото в света средно уплътнение в касата, отделната камера за дюбели в защитената от външни влияния зона както също необикновеното подреждане на профилните камери по подобие на клетките в пчелна пита за по-висока устойчивост на усукване и по-добри U-стойности.

С последователни и професионални маркетингови действия сред архитектите и хората, които взимат решения, TROCAL дава тласък на контактите между поръчителите и производителите на прозорци.

TROCAL изнамира 1975 година коекструдирания цветен профил и пръв сред производителите пуска на пазара продуктовата линия AcrylProtect, цветен профил с акрилно покритие (PMMA).

Други цветови възможности паралелно с TROCAL AcrylProtect предлагат фолираните профили от програмата TROCAL DecoStyle или също системата с алуминиева капачка TROCAL AluClip.

Някои от най-актуалните иновации са AluFusion както и 6-камерната система TROCAL 88+, с която се ражда перфектната синтеза от функционалност и дизайн.